Parfumhuis 4711 Echt Kölnisch Wasser Remix Cologne ACQUA COLONIA INTENSE ACQUA COLONIA NOUVEAU COLOGNE

Fris & bloemig: lavendel

Lavendel in de remix: In de stralende opening wedijveren de ingetogen geurnoot van bergamot en de sprankelend frisse citrusnoot om de aandacht. Dankzij de aanwezigheid van de lichte geurnoot van matethee verleidt de 4711 Remix Cologne meteen met een zacht en verfrissend akkoord. In de hartnoot omarmen de pure geuren van fresia en iris de lavendel, en zorgen samen voor een blijvende indruk met een onweerstaanbaar geuraccent.

Limited Edition Eau de Cologne 100 ml

> Edition Sinaasappel (2018)

> Edition Citroen (2020)

Het Verhaal

Het parfumhuis 4711 brengt ieder jaar een eigentijds eerbetoon aan zijn klassieke eau de cologne. Voor deze Limited Edition-versie gaat ieder jaar één van de zeven hoofdingrediënten van de Eau de Cologne in de 'remix' en in 2019 is dat de geurnoot lavendel.

> Edition Sinaasappel (2018)

> Edition Citroen (2020)Sinaasappel (2018)

Stralende zonneschijn en pure energie! Met de geur van de sinaasappel lijken alle zorgen te worden weggevaagd. Als aromatische citrusvrucht weet de sinaasappel met haar natuurlijke pittigheid te verfrissen - warm, zoet en fruitig! Adios dagelijkse stress!

Citroen

Pittig, zuur, pure frisheid! De citroen belooft vitaliteit en nieuw elan en zorgt hierbij zowel voor lichtheid als voor een subtiele fruitigheid.

Bergamot

Fruitig, kruidig, een echte energiekick! De ogen sluiten en je laten ontvoeren naar de mediterrane landschappen van Calabrië. Bergamot wordt niet alleen in talloze geurcomposities gebruikt, maar ook voor de populaire zwarte thee Earl Grey. Very nice indeed!

Lavendel (2019)

Kalmerend, zuiver, ontspanning par excellence! De lavendelgeur omsluit je als een lichtblauw-paarse wolk. De schoonheid van de geur doet denken aan uitgestrekte lavendelvelden in de Provence.

Rozemarijn

Kruidachtig, aromatisch, vol levendigheid! Rozemarijn is een vast ingrediënt in de keuken van de Middellandse Zee. Maar dit kruid weet niet alleen qua smaak te overtuigen, maar ook olfactorisch.

Neroli

Bloemig, zoetig en verkwikkend! De essence uit de bloem van de pomeransboom. Voor een intensieve geurbeleving die u niet zo snel zult vergeten.

Petitgrain

Licht pittig, verkwikkend, stemmingsverbeterend. De geur uit de bladeren, takken en onrijpe groene vruchten van de pomeransboom. Ontleent zijn naam aan de winning van de olie die ooit van de groene onrijpe sinaasappels kwam, toen ze nog maar de grootte van een kers hadden, vandaar “petit grain” (kleine korrel).

Het Design

Handlettering is de trend
In het design van de Remix zien we elementen terug van de klassieke 4711-eau de cologne, zoals de iconische Molanus-flacon en de goudkleurige belettering. Maar de trendy handlettering van de nieuwe 4711 Remix Cologne geeft de flacon een luchtige en moderne uitstraling die verwijst naar de geurexplosie die het hypnotiserende kleurenspel van rijke paarstinten belooft.