Parfumhuis 4711 Echt Kölnisch Wasser Remix Cologne ACQUA COLONIA INTENSE ACQUA COLONIA NOUVEAU COLOGNE

Sprankelend. Uitbundig. Fris.

In de mix: de sinaasappel
In 2018 werd het startschot gegeven voor een nieuwe geurlijn: Voor de Limited Editions gaat ieder jaar één van de hoofdingrediënten van de klassieke 4711 Eau de Cologne in de remix. De eerste editie stond in het teken van de sinaasappel met zoete, fruitige en frisse geurnoten met een kruidig bitter accent. Een frisse, gewaagde en energieke compositie met zonnige geurnoten.

Limited Edition Eau de Cologne 100 ml

> Edition Lavendel (2019)

> Edition Citroen (2020)

Het Verhaal

In de toekomst lanceert het parfumhuis 4711 jaarlijks een moderne hommage aan zijn klassieker Echt Kölnisch Wasser. Elk van de zeven belangrijkste bestanddelen wordt daarbij in een gelimiteerde oplage opnieuw 'geremixt'. 2018 is het jaar van de sinaasappel!

> Edition Lavendel (2019)

> Edition Citroen (2020)Sinaasappel

Stralende zonneschijn en pure energie! Met de geur van de sinaasappel lijken alle zorgen te worden weggevaagd. Als aromatische citrusvrucht weet de sinaasappel met haar natuurlijke pittigheid te verfrissen - warm, zoet en fruitig! Adios dagelijkse stress!

Citroen

Pittig, zuur, pure frisheid! De citroen belooft vitaliteit en nieuw elan en zorgt hierbij zowel voor lichtheid als voor een subtiele fruitigheid.

Bergamot

Fruitig, kruidig, een echte energiekick! De ogen sluiten en je laten ontvoeren naar de mediterrane landschappen van Calabrië. Bergamot wordt niet alleen in talloze geurcomposities gebruikt, maar ook voor de populaire zwarte thee Earl Grey. Very nice indeed!

Lavendel

Kalmerend, zuiver, ontspanning par excellence! De lavendelgeur omsluit je als een lichtblauw-paarse wolk. De schoonheid van de geur doet denken aan uitgestrekte lavendelvelden in de Provence.

Rozemarijn

Kruidachtig, aromatisch, vol levendigheid! Rozemarijn is een vast ingrediënt in de keuken van de Middellandse Zee. Maar dit kruid weet niet alleen qua smaak te overtuigen, maar ook olfactorisch.

Neroli

Bloemig, zoetig en verkwikkend! De essence uit de bloem van de pomeransboom. Voor een intensieve geurbeleving die u niet zo snel zult vergeten.

Petitgrain

Licht pittig, verkwikkend, stemmingsverbeterend. De geur uit de bladeren, takken en onrijpe groene vruchten van de pomeransboom. Ontleent zijn naam aan de winning van de olie die ooit van de groene onrijpe sinaasappels kwam, toen ze nog maar de grootte van een kers hadden, vandaar “petit grain” (kleine korrel).

Het Design

Kleurenexplosie in oranje
Het design weerspiegelt de basisgedachte achter het concept: de iconische Molanus-fles en de integratie van gouden grafische elementen zijn geïnspireerd op de klassieker 4711 Echt Kölnisch Wasser. Tegelijkertijd illustreren de kleursplashes en artistieke botanische elementen van het ontwerp de lichtheid en moderniteit van de Remix Cologne – een ware kleurexplosie in opvallende kleuren.