Parfumhuis 4711 Echt Kölnisch Wasser Remix Cologne ACQUA COLONIA INTENSE ACQUA COLONIA NOUVEAU COLOGNE

Fris. Bloemig. Zorgeloos.

Geniet van het zorgeloze zomergevoel
De lucht kleurt paarsblauw: een nieuwe dag breekt aan. Tijd voor een nieuw avontuur en een unieke zomer! Het voelt alsof je spontaan met vrienden aan een roadtrip zonder specifiek doel begint, die nooit lijkt te eindigen. Genieten van het zorgeloze en vrije gevoel van trekken met een camper. Dit is de nieuwe 4711 Remix Cologne ten voeten uit. De zachte noot van lavendel zorgt voor een heerlijk relaxt zomergevoel. De geur is verkrijgbaar vanaf april 2019.

De Geur

Het Verhaal

Het parfumhuis 4711 brengt ieder jaar een eigentijds eerbetoon aan zijn klassieke eau de cologne. Voor deze Limited Edition-versie gaat ieder jaar één van de zeven hoofdingrediënten van de Eau de Cologne in de 'remix' en in 2019 is dat de geurnoot lavendel.

> Edition Sinaasappel (2018)Sinaasappel (2018)

Stralende zonneschijn en pure energie! Met de geur van de sinaasappel lijken alle zorgen te worden weggevaagd. Als aromatische citrusvrucht weet de sinaasappel met haar natuurlijke pittigheid te verfrissen - warm, zoet en fruitig! Adios dagelijkse stress!

Citroen

Pittig, zuur, pure frisheid! De citroen belooft vitaliteit en nieuw elan en zorgt hierbij zowel voor lichtheid als voor een subtiele fruitigheid.

Bergamot

Fruitig, kruidig, een echte energiekick! De ogen sluiten en je laten ontvoeren naar de mediterrane landschappen van Calabrië. Bergamot wordt niet alleen in talloze geurcomposities gebruikt, maar ook voor de populaire zwarte thee Earl Grey. Very nice indeed!

Lavendel (2019)

Kalmerend, zuiver, ontspanning par excellence! De lavendelgeur omsluit je als een lichtblauw-paarse wolk. De schoonheid van de geur doet denken aan uitgestrekte lavendelvelden in de Provence.

Rozemarijn

Kruidachtig, aromatisch, vol levendigheid! Rozemarijn is een vast ingrediënt in de keuken van de Middellandse Zee. Maar dit kruid weet niet alleen qua smaak te overtuigen, maar ook olfactorisch.

Neroli

Bloemig, zoetig en verkwikkend! De essence uit de bloem van de pomeransboom. Voor een intensieve geurbeleving die u niet zo snel zult vergeten.

Petitgrain

Licht pittig, verkwikkend, stemmingsverbeterend. De geur uit de bladeren, takken en onrijpe groene vruchten van de pomeransboom. Ontleent zijn naam aan de winning van de olie die ooit van de groene onrijpe sinaasappels kwam, toen ze nog maar de grootte van een kers hadden, vandaar “petit grain” (kleine korrel).

De Geur

Lavendel in de remix: in de stralende opening wedijveren de ingetogen geurnoot van bergamot en de sprankelend levendige citrusnoot om de aandacht. Dankzij de aanwezigheid van de lichte geurnoot van matethee verleidt de 4711 Remix Cologne meteen met een zacht en verfrissend akkoord. In de hartnoot omarmen de pure geuren van fresia en iris de lavendel en de kruidige nuance van hibiscuszaad zorgt voor een speciaal geuraccent. De aanwezigheid van sandelhout, musk en een modern praline-akkoord maken de geur uniek en zorgen ervoor dat de remix een blijvende en onweerstaanbare indruk achterlaat.

De producten


Het Assortiment

Gelimiteerde editie
De Eau de Cologne Natural Spray is verkrijgbaar in twee formaten (100 ml en 150 ml); de Remix Cologne Orange is verkrijgbaar als flacon van 100 ml. Producten zijn vanaf april verkrijgbaar.

De producten

Het Design

Handlettering is de trend
In het design van de Remix zien we elementen terug van de klassieke 4711-eau de cologne, zoals de iconische Molanus-flacon en de goudkleurige belettering. Maar de trendy handlettering van de nieuwe 4711 Remix Cologne geeft de flacon een luchtige en moderne uitstraling die verwijst naar de geurexplosie die het hypnotiserende kleurenspel van rijke paarstinten belooft.

De Campagne

Verfrissend licht – verrassend anders
Zomer, zon, Kaapstad! Voor de fotoshoot reisden we af naar Kaapstad, waar de stralende zonneschijn en de uitbundige kleuren van het décor voor het perfecte zomergevoel van 2019 zorgden.

Kijk voor meer informatie over deze onweerstaanbare zomergeur op Facebook www.facebook.com/houseof4711, of volg ons op Instagram www.instagram.com/4711 #4711 #remixcologne

De keyvisual

< terug