4711-Duftwelten
im Überblick

De geur

Door het samenspel van zwarte bessen, pioenroos en sandelhout ontstaat een unieke, harmonisch fruitige geurcompositie voor dames en heren. De vrucht van de evodiaplant wordt al eeuwenlang in de Chinese geneeskunde voor haar evenwichtige werking gewaardeerd.

Het product   Alexandra Kalle >

Alexandra Kalle

Parfumeur met een bijzonder fijne neus die als voormalige zij-instromer nu met succes haar droomberoep uitoefent. Voor 4711 heeft zij met NOUVEAU COLOGNEnieuwe geurstandaarden gezet – een "feel-good-geur" die de zintuigen verkwikt en inspireert.

< terug

Strak. Fris. Puur.

De beroemde vorm van de Molanus-fles en de straalkracht van het Bremerblauw van 4711 gecombineerd met puristisch wit en een hoogwaardige platinakleur - zo interpreteert de gerenommeerde ontwerper Peter Schmidt de 4711-traditie op een nieuwe manier.

Peter Schmidt >

Peter Schmidt

Veelzijdige, gerenommeerde ontwerper die het verpakkingsontwerp en met name de creatie van parfumflacons tot nieuwe artistieke bloei laat komen. Doordat hij voor NOUVEAU COLOGNE het traditierijke ontwerp van 4711 op verrassende wijze nieuw interpreteert, geeft hij de geurlijn een heel eigen, onmiskenbare stijl.

< terug