Colofon

MÄURER & WIRTZ GmbH & Co. KG
HRA 5587
Beherende vennoot:
MÄURER & WIRTZ Verwaltungsgesellschaft mbH, zetel: Stolberg
HRB 11265
Zweifaller Str. 120
52224 Stolberg
Germany
Telefoon: 02402 8901
Fax: 02402 892699
E-mailcontact
HandelsregisterAmtsgericht (kantongerecht) Aken
Bedrijfsleiders: Dr. Hermann Wirtz, Stephan Kemen
BTW-nr. DE 121 738 426

Disclaimer
De informatie op deze website mag door de gebruiker uitsluitend worden gebruikt voor informatiedoeleinden en voor persoonlijk gebruik. Het kopiëren, het wijzigen en het verspreiden van informatie en/of gegevens, in het bijzonder van teksten, tekstdelen, geluids- en klankmateriaal, filmmateriaal of foto’s is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de firma MÄURER & WIRTZ GmbH & Co. KG niet toegestaan. Het onrechtmatig kopiëren, reproduceren of doorgeven van

 

individuele inhouden of complete pagina’s wordt zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk vervolgd. De firma MÄURER & WIRTZ GmbH & Co. KG aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de informatie die opgenomen is in de complete website met betrekking tot correctheid, volledigheid, actualiteit, kwaliteit en ook niet voor de inhouden van derden op websites, die door middel van hyperlinks verbonden zijn met deze website.

Gegevensbescherming
Deze website is in overeenstemming met de eisen van de Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming. Onze werknemers zijn verplicht om de Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming in acht te nemen. De bescherming van uw persoonsgegevens wordt bij de firma MÄURER & WIRTZ GmbH & Co. KG principieel gewaarborgd. Op deze website worden geen gebruikersprofielen aangemaakt. De persoonsgegevens die via deze website worden verzameld, worden uitsluitend voor dit specifieke doeleinde opgeslagen en gebruikt. Wij geven u graag kosteloos informatie over de gegevens die over u opgeslagen zijn en wij wijzigen deze indien ze niet correct zijn of wissen ze desgewenst.

Dit colofon geldt ook voor het Facebook-profiel https://www.facebook.com/houseof4711