Parfumhuis 4711 Echt Kölnisch Wasser Remix Cologne ACQUA COLONIA INTENSE ACQUA COLONIA NOUVEAU COLOGNE

Intense geurbelevingen.

Ontdek een innovatieve collectie met buitengewone geurwerelden. De vier Eau de Cologne blijven lang hangen en nemen u mee naar unieke oorden op onze planeet.

Het Concept De Geuren Het Assortiment

HET CONCEPT

De natuur verrast ons altijd weer met kleine wonderen die ons betoveren en ontroeren: We kijken naar het lieflijk kleurige wuiven in de wind van wilde bloemen. We voelen voor de eerste keer van het jaar het warme zand onder onze voeten. We ruiken de kruidige geur van het bos in de vroege ochtend en snuiven de heldere en ongerepte frisheid van de bergen op.

Acqua Colonia zorgt met contrastrijke creaties voor bijzondere momenten. Acqua Colonia Intense vat deze speciale momenten samen in vier expressieve geurcomposities waarbij de parfumeurs zich lieten inspireren door unieke locaties en prachtige natuurbelevenissen.


De Geuren Het Assortiment

Kies uw parfum!

FLORAL FIELDS OF IRELAND

Bloemig. Vrouwelijk. Romantisch.

De geur roept beelden op van Ierse graslandschappen begroeid met kleurige bloemen. Wilde bloemen op glooiende heuvels, wuivend in de wind, zorgen voor een gevoel van één zijn met de natuur.

Parfumeur

„Intensief en kleurrijk als de wilde bloemen in het Ierse landschap.“

Nelly Hachem-Ruiz (Parfumeur)

De black wood mimosa groeit in Ierland en geeft de basis van deze geur een uniek bloemig karakter met een intens sprankelende signatuur.

< terug

PURE BREEZE OF HIMALAYA

Sprankelend. Fris. Mineraal.

De geur is een eerbetoon aan's werelds spectaculairste hooggebergte – de Himalaya, een paradijs voor natuurliefhebbers en ontdekkers – en verrast met een krachtig geur universum van een unieke weidsheid en zuivere frisheid.

Parfumeur

„Een reis naar de toppen van de Himalaya: zuivere lucht en pure vrijheid.“

Fanny Bal (Parfumeur)

De reukstof Living Mountain Air, gecreëerd met behulp van een innovatieve techniek, verrijkt de compositie met koele, ozon-achtige geurnoten, waardoor een unieke frisheid ontstaat.

< terug

SUNNY SEASIDE OF ZANZIBAR

Zomers. Exotisch. Sensueel.

De geur wekt een verlangen op naar Zanzibar met zijn witte zandstranden, de turquoise zee en de zon die het hele jaar schijnt. Herinneringen aan de zomer creëren een intensieve, verleidelijke en onvergetelijke geurbeleving.

Parfumeur

„Als een strandwandeling onder de zon van Zanzibar – zo ruikt het paradijs.“

Daphné Bugey (Parfumeur)

De Vanilla Planifolia wordt geteeld in tropische klimaten, zoals dat van Zanzibar. Het ingrediënt geeft de geur een sensuele complexiteit die tegelijkertijd een gevoel van geluk oproept.

< terug

WAKENING WOODS OF SCANDINAVIA

Aromatisch. Houtachtig. Elegant.

Een unieke compositie die de geur oproept van bossen in Scandinavië met hun indrukwekkende naaldbomen, de met mos bedekte rotsen en de schilderachtige meren. De ongerepte natuur bij het ochtendgloren, de morgendauw en de warme zonnestralen die het bos tot leven wekken.

Parfumeur

„Majestueus en mysterieus als de geur van Scandinavische naaldbossen in de ochtend.“

Geza Schön (Parfumeur)

De geur dankt zijn unieke karakter aan de verrukkelijk warme en tegelijkertijd licht fruitige geurnoten van Fir Absolute, een ingrediënt dat wordt gewonnen uit een hars-extract.

< terug

HET ASSORTIMENT

Ontdek Acqua Colonia Intense: een verzameling intensieve cologne-creaties die intens lang bij je blijven. Elke geur is een emotionele momentopname. De geuren zijn verkrijgbaar in een mooie flacon van 170 ml en in een handig 50 ml formaat voor in de handtas of tussendoor.

HET DESIGN

– is even rijk geschakeerd als de verschillende geurwerelden.

4711 Acqua Colonia Intense onderscheidt zich met een elegant en origineel design: dankzij het gekozen kleureffect van de flacon worden de glas-facetten nog meer geaccentueerd, waardoor de flacon schittert in het zonlicht. De illustraties op de verpakking werden met veel oog voor detail gecreëerd. Op deze wijze komen de inspiratiewerelden en de unieke ervaringen met de natuur ook optisch tot leven.

DE CAMPAGNE

Buitengewone geurwerelden.

De verschillende campagnemotieven dragen ieder op hun eigen manier de schoonheid van de natuur uit. Beelden van geurwerelden die verlangens oproepen.